.john masters organicsBilder: john masters organics


Jag har varit ute efter bra ekologiskt och naturlig hårvård ett bra tag men aldrig riktigt kommit till skott. Som ni kanske vet är jag ju svag för snygga förpackningar även om jag vill att innehållet ska vara bra. I och med den heta apotekstrenden som verkar råda just nu har jag fallit för john masters organics, ett ekologiskt och naturligt alternativ som ståt högst upp på min lista att prova. För seriöst, vem vill hålla på att massera in en massa kemikalier och giftiga ämnen i vår tunna hårbotten och släppa ut en massa föroreningar som påverkar våra sjöar och vattendrag!? Helt optimalt är det förstås inte, jag hade gärna valt ett svenskt företag men hey, att välja ekologiskt är alltid bättre för naturen.

Sen tänkter jag tipsa om en dokumentär. Den gjorde ett enormt intryck på mig och jag tycker att alla borde se den. Den handlar om klädproduktion och kemikalier. Skrämmande och smärtsamt men nödvändig att se. Otroligt nödvändig. En kraftig reflektion över vår klädkonsumtion och uppfattningen om att kläder ska vara billiga. På vems bekostnad? Tyvärr finns den bara tillgänglig till den 14 februari  så se till att se den!
DOKUMENT UTIFRÅN - MODETS OFFER

I have been looking for natural and organic hair products but I like good looking packages. I've found john masters organics products that fall in the latest trend of apothecary design and I really like what I see. These I will definately try.

Etiketter: , ,