måndag och fullmåne

Så var det måndag igen. Min började förvånansvärt bra med att jag inte kunde somna om när J åkte till jobbet. Jag klev således upp, tände ljust och bestämde mig för att nybakat bröd skulle vara gott. Klockan var 06.00. Jag skyller galenskapen på fullmånen för morgonpigg är en (eftertraktad) egenskap som jag tyvärr inte besitter. Det vore dock fantastiskt om alla morgnar kunde börja som denna. Klockan är bara strax efter lunch och jag har hunnit baka bröd, jobba och se Nick Brants underbara utställning på Fotografiska. I sista stund, jag vet. Det kom dessutom snö i morse så nu är det vackert vitt på marken.


Jag tänkte jag skulle visa två av mina mellandagsfynd. Den första är en fin naturvit och svart prickig sjal i 100% ekologisk bomull. Tummen upp till Åhléns! Det andra, som är mer av ett fynd eftersom det var nästan halva priset, kan ni se på byrån. Japp, Tove Admans fina lampa i betong. Nu har vi två (hittade en på blocket i höstas) och de ska få sitta över matbordet. Jag ska bara plocka fram min händiga sida och byta ut lampsladdarna mot en längre eftersom vi har lite för högt i tak...
FIN MÅNDAG!
I was up at 6 this morning baking bread. I blame that madness on the full moon because being an early bird is not a quality I usually have. But it would be fantastic if every morning could start like this one because I have had so much time! I have even been at Fotografiska to se the wonderful exhibition by Nick Brant. Last minute, I know.

Etiketter: , , , , ,