PILLERFIKUS OCH PROJEKT
Imorgon görs äntligen de sista justeringarna på den fönsterrenovering som pågått här hemma sen i januari. Under de tre veckor vi var inplastade och nästa mörklagda tog många av våra växter stryk och dog. Så fort dom var klara i vår lägenhet unnade jag mig lite nytt grönt (livet blir inte lika fint utan växter) och då sprang jag på den här pillerfikusen på vår lilla blombutik på torget. Jag älskar den!

Undertiden det var byggarbetsplats här hemma och alla möbler stod huller om buller fick jag lite nya idéer. Jag ska arbeta om tavelväggen så att den blir större och genomgående i vardagsrum och kök. Sen ska den där bumlinglampan jag fyndade förra våren upp ovanför matbordet. När jag hittat det nya matbordet det vill säga. Jag har haft bevakning på blocket se somras men ännu har jag inte hittat det jag vill ha.

Några andra projekt jag tänkte ta tag i är mina påbörjade stickningar. Dom har legat i näverväskan i snart ett år nu. Å andra sidan är det ju rätt bra höstsysselsättning. Vi får väl se. Känner jag mig själv så kommer det vara fokus på trädgård från och med nu och de där stickningarna kommer få ligga där tills mörkret kommer tillbaka.

Etiketter: , , , ,