SVENSKA FJÄLLEN - BLI FADDER!
Andra helgen i september var vi uppe tillsammans med pappafamiljen och fjällvandrade. Vi gick från Björkliden upp till fjällstationen Låktatjåkko. Där sov vi en natt innan vi gick ner igen. Det hade precis slagit om till höst och färgerna skiftade vackert i rött och gult. Det kan nog vara en av de absolut vackraste tiderna att befinnas sig på fjället! Vi hade sol på vägen upp och storm på vägen ner. En riktigt fin helg!

Ibland är det lätt att glömma bort Sverige och vår vackra natur. Många semetsrar spenderas utomlands istället för att se och upptäcka vårt land. När vi kom hem igen såg vi STFs kampanj Stötta Kungsleden. Den börjar bli nergången (ordagrant) och är i stort behov av att rustas upp. Du kan bli fadder åt en eller ett par metrar för att stödja upprustningen. Jag och Johan valde att bli fadder för att vi tycker att det är viktigt att vi ser till att hålla dessa fantastiska leder i bra skick. Sverige är fantastiskt! Bli fadder du också!


"Hjälp oss bevara den svenska fjällvärden. Tillsammans kan vi se till att Kungsleden inte bara blir ett streck på kartan. Bli fadder idag och rädda leden för morgondagens generationer."Etiketter: , , ,