18 feb. 2013

WEEKEND

Måndagkväll fast det känns som söndag och idag blir det bilder från den gågna helgen via min instagram. Vi tog en långhelg och åkte äntligen till Yasuragi, friska och krya. Det var obeskrivligt härligt och maten var riktigt bra! Varma källor, spa-behandlingar och tassa runt i morgonrock och tofflor hela vistelsen. Jo, men jag kan nog vänja mig vid den livsstilen. Yasuragi jobbar mycket med hållbarhet och är svanenmäkta, mycke av maten är dessutom ekologisk något som jag verkligen uppskattar. Annars har helgen bestått av fix. Vi bygger en garderob/elskåp i hallen och när vi skulle köpa byggmaterial passade vi på att stanna till på Stockholm quality outlet där jag fyndade på Filippa K. En underbar mintgrön tröja som jag missade när den fanns i butik men som jag nu han knipa i deras outletbutik. Jobb väntar imorgon då det är nog dags att  göra sig iordning för sängen.


FIN VECKA!


3 kommentarer :

 1. vacker weekend du haft maria!
  hoppas på en lika härlig vecka! sol här idag. jiho!!
  kram//jennifer

  SvaraRadera
 2. What a lovely blog you are having! I'm your newest fan:) I like the Elephant fabric, do you know were I can buy that pillow?

  xx Aggy

  aggyslifestyle.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you and welcome! :) Of course, the elephant fabric is a classic Swedish pattern designed by Estrid Ericsson. It can be found at Svensk tenn, http://www.svenskttenn.se/default.aspx

   All the best!

   xx

   Maria

   Radera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!