29 jan. 2013

VAKTIS FÖR NYCKLAR
Jag är en sådär person som egentligen inte slarvar bort saker men som alltid TROR att jag gör det. Jag dubbelkollar alltid efter nycklarna och står ofta där med en annalkande panik när jag inte hittar dom. När dom inte ligger där dom borde vara. Så jag tog tag i saken och skaffade min en vaktis. En sånhär fin en från Sandqvist i naturgarvat läder, på mellandagsrean dessutom . Förutom att det är mer att leta efter i väskan så kan jag hänga dem från handtaget så att den bara är att fiska upp när jag står där vi ytterdörren, kissnödig och trött. 


Nu blir det filmkväll här hemma. Behövligt med en lugn kväll i soffan och något gott att äta. Önskar er en riktigt fin kväll!6 kommentarer :

 1. Superfin och precis vad jag letat efter! Har tittat runt lite på nätet och har en fråga till dig: hur mörk är den? För om man tittar på dina bilder ser din mycket mörkare ut än den bruna som finns på deras egen webshop. Kanske blir en svart ändå. Överkomligt pris också ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ljusare än på mina bilder, det var rätt mulet och dåligt ljus när jag fotade....Men den svarta är säkert fin den med. Svårt val! ;)

   Radera
  2. Tack snälla för ditt svar. Det får bli en svart tror jag. I-landsproblem ;)

   Radera
 2. Så snygg!! En sån skulle jag behöva :)

  Hoppas du haft en bra dag!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Hade en sådan typ för många år sedan , det var en bra idé för jag tycker ofta nycklar skaver och ger märken på andra prylar särskilt i väskan men även när man lägger ifrån sig dem. Se är det bra present.

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!