27 jan. 2013

CAROLINE ❤ DANIEL


Hej ni, hur har ni det? Här är det fint även om den här helgen (som så många andra) sprungit förbi allt för fort. Igår var dagen vi sett fram emot så länge, en av mina allra bästa vänner gifte sig med sin Daniel. De två är bland de finaste människor jag känner, så varma, roliga, ärliga och omtänksamma. Precis så blev bröllopet också. Det var inte många ögon som var torra (speciellt inte mina). Jag fick även den fina uppgiften att binda brudbuketten, någon som gjorde mig glad och stolt ända in i själen. Bruden valde färgskala och blommor, sen fick jag vara kreativ. Tulpaner, två olika sorters rosor och ranunkler blev det och sen lindade jag ett sidenband i samma rosa nyans runt stjälkarna. Jag han knäppa några hastiga kort på dagen under förberedelserna men sen kom en riktig fotograf och stod för fotograferandet. Jag tänkte i alla fall bjuda på några små glimtar på den vackra klänningen, bruden och buketten.Älskade Caroline och Daniel, tack för att vi fick vara med och dela er dag!


21 kommentarer :

 1. Så fint underbart att få vara en stor del av en sådan speciell dag.
  Jag har en fråga till dig när du binder buketten snurrar du stjälkarna . Hur länge står sig blommorna som bukett så, när de inte får vatten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen fint! Nej, jag gjorde inte det på den här. Jag är absolut ingen expert när det kommer till att binda buketter, det här var min första ordentligt bundna. :) Det enda kluriga var att tulpanerna och ranunklerna har rätt spröda stjälkar så därför var jag försiktig med att snurra och tänkte på att de inte skulle vara ytterst ytan stöd. När det gäller hållbarheten så var det inga problem. Den var fin hela dagen. Jag band den vid kl 12 och sen fick den stå i vatten en timme innan den fick följa med ut på fotografering. Till middagen, efter vigseln (vid kl 19), satte vi den i en vas med vatten där bruden satt. Jag tror det viktiga är att se till att blommorna stått i vatten i flera timmar innan man börjar binda så att de är ordentligt uppvätskade och gärna förvara dem svalt. :)

   Radera
 2. Jättevackra bilder!
  Trevlig kväll!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Fina bilder och jätte vecker bukett!

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bukett, och så fina bilder dessutom.

  SvaraRadera
 5. men oooo maria. buketten är galet vacker.
  vad du är duktig!
  blommorna; så vackra färger.

  förstår att det var en underbar dag. bröllop är något visst.
  så personligt och nära.

  ha en fin söndags kväll.
  ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! ❤ Det var ren och skär lycka att få jobba med en massa vackra blommor kan jag lova!

   Ha en fin kväll!
   KRAM

   Radera
 6. Supervackra bilder. Vilken härlig dag. Och vilken ära! Bröllop är underbara, bara man ser till att komma ihåg vattenfast mascara ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja, jag var så enormt glad att jag fick äran att binda den, jag som älskar blommor! :D Haha, jag körde faktiskt en vanlig mascara men lyckades klara den ganska bra (vilket är ett mysterium med tanke på hur mycket jag grät)!

   Radera
 7. Svar
  1. Thank you! My best friends wedding and my first bridal bouquet! :)

   Radera
 8. so cute pictures !!

  www.philippe-girard.ch

  SvaraRadera
 9. Vilka vackra bilder du tar, och vilken fin bukett du gjorde !:)

  SvaraRadera
 10. Vilka bilder, vilken bukett! Vad du är duktig på mycket!!!!!!!!!!
  Fantastisk bukett verkligen.

  Kram Linda

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!