24 apr. 2012

LOVE P.A.P
Har jag sagt att jag gillar p.a.p? Det har jag nog. Det senaste tillskottet i min p.a.p-samling är en notebook som jag fick i födelsedagspresent. Helt underbar är den och de vita sidorna inbjuder till kreativitet och listor. Jag är listoman ut i fingerspetsarna. Själva skrivblocket inuti går såklart att byta ut så jag och skinnpärmen kommer att bli gamla tillsammans. Läder som bara blir vackrare och vackrare med åren, det är grejer det!


Efter lite förmiddagsjobb tänker nu även jag ta ledigt och njuta av denna soliga dag tillsammans med J. Vi har skaffat oss en liten klotgrill som kommer bli perfekt att ta med på picknickarna i sommar och ikväll blir det grillat. Jag har hamnat i någon form av coleslaw-cravings så det blir det även ikväll. Kan återkomma med mitt bästa recept på coleslaw senare. 


FIN TISDAG!4 kommentarer :

 1. de är så fina så fina så fin de där fodralen.

  och cloe slaw. nu MÅSTE jag göra det ikväll. hemmagjorda hamburgare med cole slaw. mums!

  SvaraRadera
 2. Åhh de där har jag stått och klämt på- lyckost dig!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fina, de finns också på min önskelista! Och tar gärna recepttips på coleslaw. Vi älskar det men får inte till det riktigt.. Vi gör ofta egna hamburgare med hemgjord hamburgerdressing, det är såå gott och snabbt att göra egen! Ha en bra dag, kram ida

  SvaraRadera
 4. Hej. En snygg notebook vore något för mig. Jag skriver listor i massor men de kan hamna lite överallt här och på vadsomhelst. På kuvert, kvitton... ja du hör jag behöver verkligen en notebook.

  Tack för tipset ang. oljan.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!