Gyoza är utan tvekan min djupaste snabbmatssynd. Minns ni att jag hade cravings efter dessa goda små paket
i höstas? Nu är det tillbaka igen, med råge. Lyckligtvis för studentbudgeten så kan man köpa frysta gyoza där vi veckohandlar till ett riktigt bra pris och med bra innehåll utan en massa konstiga tillsatser. Det allra bästa är nästan dippsåsen som jag gör på soja, sesamolja, risvinsvinäger, vårlök och lite chili. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det.
Sen försöker jag göra som fina
Mary skrev om
häromdagen, sätta en liten guldkant på vardagen genom att lägga upp lunchen på mitt vackra keramikfat. Tyvärr är detta inte dagens lunch utan det jag åt i fredags.
Vi har spenderat helgen på Gården. Andats ren lantluft, firat finaste morfar som fyllt 80, klippt äppelträd, myst med katterna och gått på loppis. Jag har fyndat. Loppissuget väcks otvivelaktigt till liv med vårkänslorna!
HA EN SKÖN MÅNDAG!
Etiketter: Gården, Mat och bak, vardagslyx