dagens

Idag sitter jag här och jobbar. I soffan. Det är inte den bästa arbetsställningen kan jag lova men det finns inte så mycket att göra åt saken eftersom köksbordet håller på att målas om. Både stolar och bord har fått sig två lager färg men jag tror nog att det får bli en vända till lite senare idag, sen får det vara nog. På bilden nedanför kan ni se en liten förhandstitt. 


Det har varit lite för mycket de senaste veckorna och jag har helt missat Fabrikens tema med julpyssel. Så kan det gå. Som tur är finns det ju en massa inlägg där att inspireras av nu. Och på tal om inlägg, jag har väl en sisådär tusen någonting inlägg att ta igen på Bloglovin'. Puh. Ni får ha lite tålamod. Först ska jag göra klart den sista inlämningen för i år, något jag skjutit på allt för länge.FIN DAG!


I'm working from the couch today. Not the best way to sit but there is nothing to do about it because we are painting the new kitchen table and chairs. I have to deliver a final report for a course I'm taking, something I have postponed for too long now.

Etiketter: , ,