Fabriken - Favoriter i köket
Lite sent insåg jag att jag inte fotat mina favoriter i köket till Fabrikens tema. Som tur är så finns det några bilder i arkivet på vårt kök som jag kan utgå ifrån. Snart kommer ni nog få se nya bilder eftersom projekt griffeltavla påbörjas inom kort.


Jag älskar mat, både att äta och laga, och bland det viktigaste i vårt kök är råvarorna. Bra, ekologiska oljor och vinägrar, egenodlade färska kryddor i säsong och lök i massor t.ex. En annan sak som har tagit lite tid att lära sig men som jag nu fullkomligen älskar är vår gasspis. Den är fantastisk!

Eftersom jag är en etablerad tedrickre så finns har jag en hel del te. För mycket om man frågar J. Endel (många) har jag köpt själv och där finns favoriter så som Kusmi och Clipper. Andra har jag fått vid olika tillfällen bland annat de i fina påsar från NK som får stå framme bredvid mina korgar från Granit.


En annan sak som jag verkligen uppskattar med vår kök är det två stora fönsterna. I den gamla lägenheten hade vi bara ett litet u-kök utan fönster så här njuter jag verkligen av ljuset.Det var allt för mig, ni kommer nog få se många fler bilder från vårt kök här på bloggen, både på mat och inredning. Hoppas ni har en fin kväll!


*

Etiketter: ,