ljung
God morgon!


Har ni det lika regnigt som vi har det här i huvudstaden idag? Riktigt höstrusk. Vill bara dricka varmt thé, läsa en bra bok bland kuddarna i soffan eller krypa ner i ett varm och härligt bad. Men jag har lunchmöte och skola i eftermiddag så det får vänta.


I helgen var vi ut ett par timmar i skogen för att leta svamp. Det var väldigt dåligt av den varan, eller rättare sagt, det fanns få av de svamparna vi ville ha. Något jag däremot fick med mig hem var ljung. Jag vet inte om den klarar sig när man planterar om den men vi får väl se. En kvist följde med in och pryder nu vårt (mycket dammiga) vitrinskåp. 
FIN ONSDAG!We have a really cold and rainy day here in Stockholm. It feels like autumn has come. I really just want to stay at home and drink hot tea, read a good book amongst the pillows in the couch or slip in to a hot bath. But that has to wait, I have a meeting and school to attend this afternoon. When we visited the forest last weekend i brought some Calluna home. I don't know if it will last but a branch of it is now on our glass cabinet.Etiketter: , ,