fredagsmys

Äntligen fredag!


Hur har ni det? Här är det på topp! Lägenheten doftar fantastiskt av den boeuf bourguignon som just nu kokar på spisen. Den kommer avnjutas med ett glas rött tillsammans med finaste J, fredagsmys med andra ord! Jag älskar att laga mat med riktigt bra råvaror, det blir både roligare och godare. Timjan som jag odlat upp har fått komma in tillsammans med de andra kryddorna och står nu i köksfönstret och inbjuder till att användas. Det känns lyxigt på något vis.


 Efter middagen ska vi njuta av några riktigt goda ostar som inhandlades på den lilla matmarknaden som pågår utanför kulturhuset här i Stockholm. Har ni vägarna förbi rekommenderar jag er att stanna till där och om inte annat provsmaka lite. Det finns fantastiska franska ostar, tyska korvar, italienska sötsaker, fantastiska nybakade franska bakverk och mycket mer. HAPPY FRIDAY!
Finally Friday! I'm going to spend it with my wonderful J eating boeuf bourguignon and drinking good wine. Afterwords we are going to taste the nice French cheeses I've bought at the little food market that is going on here in Stockholm right now. Happy Friday!


Etiketter: ,