11 sep. 2011

del av köket

God morgon söndag!


Här sitter jag och är en aning seg efter gårdagens festligheter. Mycket trevligt hade vi! Idag bjuder jag på en bild från vårt kök. Det renoverades för några år sedan men har aldrig använts av den tidigare ägaren. Det är helt okej även om vi inte skulle valt samma material och lösningar men att göra om skulle kännas helt fel,  det är ju praktiskt taget nytt. Ett stort plus är det i köket finns en diskmaskin! Otroligt lyxigt måste jag säga och jag sitter just nu och myser till ljudet av den och vetskapen om att jag inte behöver diska.


Idag blir det en ganska lugn dag. Vi ska pyssla lite bland annat koka lingonsylt av de 3,5 kg lingon som inhandlades på torget igår. Stängningstid på Hötorget är fantastiskt, då kan man verkligen pruta! En gäng mörkt röda gladiolus fick också följa med hem därifrån. Vi ska även försöka hinna spraymåla de två sänglamporna som bara legat i ett skåp de senaste veckorna (okej, månaderna). Kanske hinner vi till och med få upp dem. I eftermiddag kommer finaste Hanna hit och då blir det några timmars plugg så nu är det bara att börja om jag ska hinna något innan det.
FIN SÖNDAG TILL ER!
Sunday. Today I'm showing a picture from our kitchen. It was renovated a few years before we moved in but was never used by the previous owner. It is not how we would have done it but it is ok and to redo it would just be a waste of resources and overconsumption. Have a nice Sunday!


8 kommentarer :

 1. Mer bilder Maria från köket!
  Det ser onekligen jättefint ut. Vilken tur att den förre ägaren inte svävade loss utan höll det neutralt och ljust.

  SvaraRadera
 2. Ser jättefint ut och håller med ovan, fler bilder från köket! Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Jag säger detsamma - fler bilder! :)

  Lyllos dig med diskmaskin. I våra två senaste lägenheter hade vi diskmaskin medan vi nu inte har någon... Det är aningen tuffare att gå från att ha till att bli utan måste jag säga - man blir väldigt medveten om lyxen det är att slippa diska. Bara den diskmaskinen får mig till att längta ändå mer efter en köksrenovering!

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 4. Tycker det ser fint ut, skönt att den förra ägaren gjorde det neutralt. :)

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 5. Åhå, tycker det ser jättefint ut:) Så länge det är ljust och fräscht kommer man långt;)

  Egen lingosylt, så himla gott! Du är så huslig och pysslig du:)

  Hur är det annars med dig då? Har plugget satt igång på allvar? Jag börjar tyvärr bli sjuk känner jag.. har känt något i kroppen ett tag och idag känns det inget vidare alls så jag har bäddat ner mig i soffan, blä!!

  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 6. Låter som en härlig söndag!:)
  Du bjuder på inspiration som alltid!!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att den förra ägaren valt bra och tidlösa färger till köket. Kök brukar kosta pengar att göra om.

  Ha det gott

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!