Real like you


Bilder: Odd Molly

För en tid sedan stegade jag för första gången in i Odd molly butiken här i Stockholm. Jag hade ett presentkort som jag sparat och sparat på men som visade sig ha ganska kort utgångsdatum. Det var därför läge att använda upp det. Jag hade siktet inställt på de puderrosa plyschklänningarna som jag sett men när jag stod där i provhytten insåg jag att vi inte alls kom bra överens. Istället blev det den vackra vita blusen som fick följa med hem tillsammans med underklänningen som fyndats på 70 % rea. Tackar! 

När man har huvud och ben samt några fler hälsosamma kilon ser det ut såhär när man har dem på sig. Det känns riktigt lyxigt med en underklänning i siden speciellt tillsammans med raggsockorna stickade av bästa bonusmormor Bittan. När jag blir stor och rik(?) ska jag bara gå omkring i välsydda kläder!


Jag vaknade i morse och kände att gårdagens trötthet nog var som befarat, förkylning på g. Halsont och huvudvärk dominerar idag och kan det inte motas bort med ipren och thé blir det nog ingen skola för mig. J har nu officiellt inlett pussförbud eftersom han är livrädd för att bli sjuk inför jobbtesterna så nu gäller det att bli frisk FORT!

Happy Friday!

Etiketter: , ,