29 dec. 2010


Julafton på Waya island - Fiji.

God fortsättning på er! Hoppas ni haft en härlig jul, det har vi! Den spenderades på vackra Fiji tillsammans med fina vänner. Nu sitter vi på flygplatsen och  ska snart påbörja en lååång resa. Om dryga 32 timmar befinner vi oss i västindien och inväntar ena halvan av min familj. Det ska bli så kul att få träffa dem!

Ha en riktigt fin vecka och ett Gott Nytt år!


21 dec. 2010

En Gry og Sif

 Bilder: En Gry og Sif

Jag har länge sneglat på En Gry og Sifs underbara tovade saker hemma men avstått för att priset trots allt är ganska saftigt. Tänk då min lycka när vi besöker en liten shop, här på andra sidan jorden, där jag hittade den underbara slingan med hjärtan mycket billigare än jag sett hemma! De tovade små strutarna skulle även de gärna få flytta hem till oss liksom snöflingan. Nästa jul kanske.

17 dec. 2010

[SNÖ]


Hej vänner! Jag har förstått att ni har mycket snö hemma!? Härligt att ni får en vit jul! Kortet är taget på Gården förra julen för där vi är just nu faller ingen snö (däremot en massa regn).

Om ni inte sett det än så titta högst upp till vänster på bloggen. Gårdens kattungar är gamla nog att flytta till nya hem. Perfekta julklappen? De är två stycken kvar, en svart långhårig hona och en melerad långhårig hane. De är väldigt sociala och tillgivna. Viktigast för oss är att de kommer till bra hem. Maila till mariaem@kth.se vid intresse!

Ha en underbar jul kära ni!

8 dec. 2010

[Svenska chokladbollar]


Japp, jag saknar Svenska chokladbollar! Vi har nu varit borta i drygt 6 veckor, mer än halvtid, och dagarna på vårt äventyr räknas nu neråt. Vi befinner oss på Nya Zeeland. Underbara land. Vi älskar att vara här och J har uttryckt en önskan om att flytta hit. Det vi i alla fall kan konstatera är att vi kommer tillbaka. Någon gång i livet. Men än har vi ett par veckor kvar här innan det bär av till kritvita stränder på Fiji där vi även träffar fina vänner.

Det är kul att se att ni ändå är en hel del som tittar in här trots de dåliga uppdateringarna. Jag kommer ha tusentals av inlägg att läsa ikapp när jag kommer hem men det blir då det. Tack för era kommentarer, de glädjer ska ni veta och jag ber åter igen om ursäkt för att jag inte alltid kan svara på dem.

Ha det fint i snön! Här är det sommar.

/Maria