25 nov. 2010

[Syntavla]


Hej vintersverige! Nu var det ett tag sen jag tittade in här så jag tänkte att det var dags för ett inlägg. Dessa vackra syntavlor fick jag av min älskade morfar innan vi åkte. Han är gammal ögonläkare och jag hintade i somras att om han hade någon gamal synontrollstavla över var jag väldigt intresserad av den. Han trodde att han hade slängt alla så glädjen var stor när mamma överlämnade dessa.

Vi befinner oss för tillfället i Melbourne, en riktigt mysig stad. På söndag lämnar vi Australien för att uppleva Nya Zeeland. Nu blir det myskväll med en kopp thé och chokladmousse.


14 nov. 2010

[UGG Australia]


Godkväll Sverige! Down under är det morgon nu och vi har just ätit frukost och ska bege oss ut på nya äventyr här i Sydney där vi befinner oss för tillfället.

Uggs har jag sneglat på ett bra tag och drömt om kalla vinterdagar när tårna varit frostbitna. Nu befinner jag mig ju faktiskt i dessas hemland och har därför tänkt att införskaffa mig ett par. Frågan är ju bara vilka. Låga? Höga? Klassiska? Stickade? Bruna? Creme? Svarta? Just nu lutar det åt et par i klassisk modell och färgen camel, men vi får väl se vart det slutar.

Ha en fin vecka!

9 nov. 2010

[Underbara stolar]


Hej fina ni! Äntligen finns det lite tid över till att sitta vid datorn. Äventyren har duggat tätt men nu har vi några dagar att ta det lugnt i den mysiga lilla standen Byron bay. J ska surfa och jag ska njuta av lugnet på stranden med en bra bok.

På bussresen hit igår hade vi några timmar i Brisbane då vi skulle passa på att äta en sen lunch. Vi hittade en riktigt bra food court och ni kan ju ana min glädje (och förvåning) när den var möblerad med dessa skönheter! Kamran plockades fram och jag började fota hejvilt, ni kan ju gissa om J tog några diskreta steg bort frfån mig. Älskar dessa stolar!  Det gav mig även en möjlighet att övertala J till ett inköp. Det gick som smort tills jag nämnde priset.....

Hoppas ni alla har det fint!


1 nov. 2010

[Monday night]


Hello Monday! Hur har ni det där hemma i Sverige? Här, down under, är allt bara fint. Intensiva dagar gör att tiden bara flyger iväg och nu lämnar vi snart tropiska Cairns för något sydligare breddgrader. Ni får ursäkta att jag inte svarar på era kommentarer. Än har det inte riktigt funnits tid till det men ni ska veta att jag läser dem och glädjs!

Jag har haft turen att vinna en helt underbar spillkummen hos Ansku med den fina bloggen Anskus kammare. Ni kan väl gissa om jag blev glad!? Jag som älskar vit keramik! Nu kommer jag ha någonting riktigt fint som väntar på mig när jag kommer hem. Tusen tack för det!

Ha en riktigt fin vecka!