1 sep. 2010

Paprikan och hästarnas land


Vi har landat hemma i lägenheten igen efter en veckas härlig semester i Ungern, hästarnas och paprikans land. Det är många nya intryck som ska sorteras och upplevelser som ska återupplevas genom bilder och samtal. Kameran har dock inte arbetet lika hårt som vanligt. En av de saker jag gillade allra mest var den stora saluhallen i Budapest. En vacker gammal industribyggnad med gigantiska valvfönster som var fylld av landets råvaror. Med hem har gobitar som torkad chili, lindblomshonung, färska valnötter, kryddiga korvar, getost och lokala viner fått följa. Jag riktigt längtar tills de ska användas!

Imorgon börjar vardagen på riktigt och med det höstens första föreläsning. Tack för alla hälsningar här på bloggen! Med 848 olästa inlägg på Bloglovin' kommer det nog ta ett tag innan jag är ikapp er men så småningom ska jag nog ha hunnit titta in hos er alla. Ha en fortsatt fin vecka!

6 kommentarer :

 1. Såg ni några Puli- och Komondorhundar där i Ungern?? Här hemma i Sverige är ju dessa raser ganska ovanliga. ( Jag har själv en Puli.)

  Så mycket gott ni hade fått med er hem. Det blir fina reseminnen när ni äter av det.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är inte lätt att hålla sig a jour! *ler*
  :)

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem! Jättefina bilder!

  kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Åh, Ungern! Hade praktik där i fyra månader för några år sedan, bodde i en stad söder om Budapest men hängde en hel del i Budapest på helgerna. Otroligt vackert där!

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att ni haft det bra. Välkommen hem!

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!