2 juni 2010

Hortensia och sommarlektyr


Det har den senaste månaden varit ganska dåligt med blommor inne i lägenheten och jag har tänkt flera gånger att jag skulle behöva ta en tur till plantagen och fokusera på fönsterbrädorna istället för balkongen. Nu är det så att jag har världens bästa svärföräldrar som såg till att (via J) fixa en stor, fantastisk hortensia till mig efter det att tentan var skriven bara för att jag var värd det. Ni är underbara, tack! 

Efter en tur till de två närmaste second hand-butikerna har jag nu, för en mycket billig penning, fyllt på förrådet med sommarlektyr. Det blev en salig blandning av svensk och engelskt, deckare och romaner så något ska väl falla mig i smaken. Har ni tips på någon riktigt bra bok som jag inte får missa i sommar?

8 kommentarer :

 1. Vad vackert! Vilken välkomponerad bild dessutom. Tycker mycket om!

  Tipsar dig om Hypnotisören av Lars Kepler. Nästan föör spännande :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin bild!Jag vill tipsa om Stieg Larssons Millenniumtrilogi, Khaled Hosseinis Flyga drake och Tusen strålande solar, Stephenies Meyers böcker.

  SvaraRadera
 3. Åh, underbar Hortensia! Vilka goa svärföräldrar du har:)

  Ja, wiiiii & tack:) Jag inleder första sommarlovsdagen med att städa, tvätta och träna, haha:P Men det är helt okej när man inte har en massa andra uppgifter som ligger och väntar:)

  Jag har tänkt låna massa böcker på bibblan i sommar, gratis och bra:) Men hmm, det var så länge sen jag läste nåt så något bra tips har jag inte nu tyvärr! Men jag säger till om jag kommer över nån läsvärd:)

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Läs Post-Card Killers - spännande, lite otäck men bra. Skriven av Liza Marklund tillsammans med en amerikansk författare. Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 5. Min favoritbok är Shantaram av Gregory David Roberts. 934sidor av pure pleasure, det är en resa bara att läsa den. Finns på pocket på bl a Pocket Shop.

  SvaraRadera
 6. Tack grannen! Den ska jag ge mig på!

  SvaraRadera
 7. för riktigt lättviktig men avkopplande läsning: Guccikrigen av Jenny Gucci och Elsas mode av Sofi Fahrman. Och så förstås Mia Skäringers bok om du inte redan läst den. Samtliga finns i pocket.
  /Ylva

  SvaraRadera
 8. Barboken ser bäst ut=) Måste vara någon person med bra smak som äger den? ;)

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!