22 apr. 2010

Kryddor och aprilväder


Igår eftermiddags åkte jag och mamma till Slottsträdgården Ulriksdal. Jag hade såklart glömt handlingslistan hemma men jag tror att jag fick med mig allt, i alla fall av det de hade. Blev en hel hög med frön som ska sås men eftersom det snöar just nu så avvaktar jag ett tag till. Måste även ge mig ut på jakt efter fina, gamla trälådor att odla i. En vacker vit rosenpelargon slank med hem liksom rosmarin, timjan och en vacker salvia. Är så glad att jag och min mamma delar det här intresset!  

Idag blir det kandidatarbete hela långa dagen. Hoppas att ni slipper detta aprilväder och får en fortsatt fin vecka!

5 kommentarer :

 1. Tack, jag känner mig väldigt nöjd med håret just nu men ombytlig som jag är kommer jag väl snart vilja vara blond igen, haha. Att man aldrig blir nöjd;)

  Vad härligt med kryddorna! En vit rosenpelargon slank med mig hem i helgen också:) Och lite vanliga vita pelargoner. Pelargoner=sommar :)

  Det låter inte kul med massa text, vi har det likadant:( Idag ska jag gå igenom två böcker och skriva teorier ur dem, suck!

  Jag skickar frågorna till dig senare idag med lite mer information. Tror det är fem frågor så det är inte så mycket. Och känn ingen stress med dem utan svara när du känner att du hinner. Jag vet ju själv hur det är när man har fullt upp;)

  Kram Kram!

  SvaraRadera
 2. Och så glömde jag: tack för din kommnentar! *ler*

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att du tittade in hos mig.
  Annars hade ju intejag hittat din finfina blogg! Helt underbar.

  Ikväll efter jag slutat jobba ska jag slå mig ner i soffan och läsa igenom din blogg

  Ha en fin kvaäll

  mvh madde

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för besöket hos mig!
  Jag lovar dig, det blir en webbutik! Och du är mer än välkommen att handla! Jag ser här att vi har samma stil... Fina bilder du visar! :)

  SvaraRadera
 5. mmmm, urter er det beste jeg vet:)
  I helgen blir det ovnstekt landkylling, fyllt med timian, rosmarin, sitron og hvitløk her hjemme:)

  Ønsker deg en fin helg,
  klem Kjersti

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!