20 nov. 2009

De första

.
De första hyacinterna har letat sig in till oss och de har fått bosätta sig i två vackra vaser i glas. Jag är en människa som påverkas mycket av att ha blommor runt mig och jag älskar julens hyacinter, amaryllis och julrosor så fler än dessa två blir det garanterat. Jag har brottats med halsont att par dagar och har absolut inte tid att bli sjuk just nu, så därför blir det nog en lugn helg.

8 kommentarer :

 1. Ja men vad typiskt med hyacintvaserna!! De verkar vara riktigt populära men det är ju förståligt tyvärr:) Men du, jättefint är det ju i enkla vaser i glas också:)

  Jag har med mammas hjälp införskaffat en underbar adventsljusstake som jag har velat ha sen jag såg den första gången, du kanske kan gissa vad det är för nån;) Men iallafall så var jag ju tvungen att testa hur den såg ut i fönstret och nu vill jag ju inte ta ner den så den får nog stå kvar:) Jag brukar vara ganska noga med att vänta till första advent annars:)

  Dessutom fick jag underbara julblommor av pappa som jag ska göra en grupp av så nu så är pyntandet igång för min del med:)

  Ja, hoppas du får en toppen helg! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Vilken bra och trevlig blogg du har! Vad sugen jag blev på att köpa hyacinter nu! De är verkligen vackra och helt underbara att han nu fram till jul!

  SvaraRadera
 3. Men inte alls bra med förkylning! Du får inte bli sjuk! Nästa helg blir det fika och new moon :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Så fina, hoppas du snart blir bättre.

  Ha en fortsatt din kväll!

  SvaraRadera
 5. Det är ju så fint med hyacinter, men tyvärr är jag allergisk så det får bli julstjärnor och plastgran som julväxter hemma hos oss...

  Hoppas du kryat på dig och mår bättre nu

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 6. Mmmm njuter av dina bilder. Choklad, cupcakes, hyacinter... Jättefina foton! Har precis skickat in ett jobb till Upsala Nya Tidning om hyacinter bla. Älskar dom doftande knopparna! Va bra att cheesecaken är god! Har boken och tänkt länge att jag ska provbaka just den med blåbär. Nu ska jag verkligen göra det!
  Du är såå välkommen att hälsa på i vår lilla butik! Det är inte så fasligt långt ut - 1 timme från Uppsala och man kan alltid hitta loppisar eller annat på vägen också :) Är där de flesta lördagar, förutom nu på lör tex. då jag ska bort (men då står mamma där, så vi har alltid öppet) Kram Kerstin

  SvaraRadera
 7. Men ja, den bilden med flera vaser såg jag framför mig nu och det har du rätt i:) Men du får spara den iden!

  Så himla tråkigt att du varit/är sjuk, är du på bättringsvägen nu då? Jag hade ju tänkt pyssla massor i helgen men jag hann inte ens med hälften känns det som, man undrar ju vart all tid tar vägen egentligen? Så jag får fortsätta i veckan jag med:)

  Önskar dig en frisk vecka och en mysig pysslig sådan nu då:) Kramar!

  SvaraRadera
 8. Men aj då att du blev så sjuk! Men bra ibland att bli sjuk på helgen fast det är tråkigt men man missar då inte så mycket i skolan iaf :) Hoppas du blir bättre snart! Kram från mig!

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!