Normaltempererad men efter i planeringen

Idag var febertermometern tillbaka på sin vanliga nivå och jag har känt mig mycket piggare. Detta resulterade i att jag har kunna sitta hela dagen, nästan oavbrutet, och plugga ekonomi. Det har också inneburit att jag insett till fulla drag vad mina tre sjukdomsdagar åstadkommit i form av förlorad pluggtid. Hjälp, hur ska jag hinna?

I matpauser passade jag på att besöka några av mina favoriter här i bloggvärlden och hittade en så bra idé inne hos söta U. Tänk att ha ord i påskriset i år istället för fjädrar! Fjädrar känns ju inte all för lockande efter vad som framkommit den senaste tiden. U visar vackra ord från Ylva Skarp men man skulle ju kunna skriva sina egna, personliga.

I veckan som kommer lär inte mycket tid lämnas åt filosofering och allmänt dagdrömmande. Jag står upp över öronen i saker jag borde hunnit med i helgen. Tenta i Samhällsekonomi på tisdag och tenta i Grafiska informationssystem på fredag, suck. MEN, när den sista tentan är skriven tar vi vårt pick och pack och drar till fjällen. Tre härliga dagar med vänner, skidor och avkoppling. Jag längtar!

I natt kommer J hem. Ska bli skönt att ha honom hemma igen och förhoppningsvis har han sluppit min förkylning.

/Maria