8 mars 2009

Normaltempererad men efter i planeringen

Idag var febertermometern tillbaka på sin vanliga nivå och jag har känt mig mycket piggare. Detta resulterade i att jag har kunna sitta hela dagen, nästan oavbrutet, och plugga ekonomi. Det har också inneburit att jag insett till fulla drag vad mina tre sjukdomsdagar åstadkommit i form av förlorad pluggtid. Hjälp, hur ska jag hinna?

I matpauser passade jag på att besöka några av mina favoriter här i bloggvärlden och hittade en så bra idé inne hos söta U. Tänk att ha ord i påskriset i år istället för fjädrar! Fjädrar känns ju inte all för lockande efter vad som framkommit den senaste tiden. U visar vackra ord från Ylva Skarp men man skulle ju kunna skriva sina egna, personliga.

I veckan som kommer lär inte mycket tid lämnas åt filosofering och allmänt dagdrömmande. Jag står upp över öronen i saker jag borde hunnit med i helgen. Tenta i Samhällsekonomi på tisdag och tenta i Grafiska informationssystem på fredag, suck. MEN, när den sista tentan är skriven tar vi vårt pick och pack och drar till fjällen. Tre härliga dagar med vänner, skidor och avkoppling. Jag längtar!

I natt kommer J hem. Ska bli skönt att ha honom hemma igen och förhoppningsvis har han sluppit min förkylning.

/Maria

4 kommentarer :

 1. Bli inte uppstressad nu sötsnöre - du grejar det här ska du se!

  Jo, jag tänkte också på att man kan göra egna lappar, å andra sidan var det färdiga kitet inte särskilt dyrt heller ;-)

  Var i fjällen ska ni vara? Låter zunderbart med lite avkoppling!

  Kram U

  SvaraRadera
 2. Det kan jag förstå. I början då vi fick Noel var det skönt att bo i gbg, men nu känner jag bara att man vill ha dom nära, kunna droppa in lite snabbt eller be om barnvakt :)

  Så himla härligt att åka till fjällen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejhej!
  Vad trist med förkylning, speciellt när man har tentaperiod. Snuvan har som en tendens att bryta ut före eller efter har jag erfarit..

  Vad härligt med fjällen! Det var verkligen längesen jag åkte skidor men herregud vad roligt det är!

  Oroa dig inte för tentorna, du kommer att klara det galant!

  Själv ska jag ut på landet och må väl när kursen är slut, mat, vila och promenader står på schemat och det ska bli riktigt skönt!

  ha det så fint!
  /A

  SvaraRadera
 4. Så skönt att tentan är avklarad nu! Jag gör inte så mycket på dagarna än, vänjer mig långsamt vid verkligheten igen.

  Kram!

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!