11 mars 2009

Leila på landet

Puh, nu tycker jag att den snart får räcka med plugg. Jag har tagit en paus och sett Leila på landet. Hon är ju för underbar och jag längtar verkligen till sommaren då man får gå barbent och frossa i jordgubbar. I år har jag och J tänkt åka på ett jordgubbssjälvplock så att vi kan göra saft, sylt och annat gott att njuta av resten av året.

/Maria

5 kommentarer :

 1. Hej Maria! :) Vad roligt att du tittade förbi och tack för din kommentar och tipset! Låter som de skulle kunna bli jättefint. Gäller bara att hitta ett foto som man är nöjd med...:) Vad mysig sida du har! Ja ska kika lite mera hos dig! Jag önskar att vi hade kanalen så man kunnat se Leilas program...mmm...låter gott med jordgubbar och jorgubbsplock! Oj vad man längtar till sommaren!
  Många kramar Emma

  SvaraRadera
 2. Tack för att du titta förbi min blogg, kul att du dessutom lämna en fin kommentar. :) Leila är helt underbar. Hon gör så mycket gott. Ska kolla in din blogg nu :)

  På återseende. kram

  SvaraRadera
 3. Hej hej! Migrän är inte kul. Innan jag blev gravid hade jag aldrig haft det med under graviditeten fick jag det några gånger och även nu efter har det hänt. Det är verkligen jobbigt och en hel dag försvinner...trist..

  Vad kul att tentan gick bra:) Jag var alltid så nervös inför mina tentor och fick verkligen boosta mitt självförtroende innan. Men det gick ju vägen och jag blev sjuksköterska till slut :)


  Är Pilatespassen på SATS bra? Jag tycker det är toppen på Time Out, lugnt och skönt och lagom stora klasser, helt i min smak :)

  Hoppas ni får en skön helg!
  /A

  SvaraRadera
 4. Hejsan! tackar:) åh receptet du skrivit längre ner verkar jätte gott! det får man prova! Är din tentaperiod över nu? jag fick min tenta idag.. de är ju tur att det inte ALLS finns roligare saker än att sitta med den i två veckor:P hoppas du har en jätte bra helg!! Kram!!!

  SvaraRadera
 5. hej vännen! kontar order, jag hade ju lovat syrran att jag skulle ner till henne helgen då jag sa att jag skulle komma till sthlm eftersom de är umeåopen. men de kommer mer helger, kanske snart hinner bli varmt hos er så man kan komma ner och njuta lite av våren. hoppas allt pluggande går bra och lycka till nu, jag vet att du fixar de. pussar och kramar

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!