11 feb. 2009

Slut på vackert väder

Då var det slut på vackra dagar för den här veckan, i alla fall om man kan tro på yr. Men här hemma börjar knopparna mina körsbärskvistar snart att spricka, så jag får passa på att njuta av det. Ikväll ska jag på en PR-workshop, kan nog vara väldigt intressant och nyttigt att lära sig om marknadsföring, speciellt när det gäller ideella projekt.
Hoppas ni alla får en bra dag.
/Maria

6 kommentarer :

 1. Jo, det gör det faktiskt. Känns mer viktigt att ha familj och vännerna nära nu när man själv har familj :) Pluggar på komvux nu för att dryga ut tiden fram tills bebisen kommer och samtidigt då höja mitt medel. Tänkte söka till förskollärare sen. Vars i sthlm är det ni bor? Men roligt att bo under längre tid i en stad också, då hinner man ju som bo in sig också. Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt! Jag jobbar i en klädbutik i gallerian och trivs verkligen:)Svårt att låta bli att shoppa nu när det kommer in så mycket fina vårkläder i alla butiker!

  Kram

  SvaraRadera
 3. heej! tror jag ska testa de där reseptet ngn gång, såg riktigt gott ut men de blir när jag får besök: ) är riktigt kallt här uppe just nu och sol under dagen, rikigt skönt: )

  SvaraRadera
 4. Ja det är klart att vi vet!! Ni är ju för söta! Skulle vara jättekul. Johan har åkt från göteborg idag till stockholm på några möten. :) så han är ganska nära då...Kram

  SvaraRadera
 5. Mmm, härligt med knoppar som är på gång. Jag ska nog följa ditt exempel och ta in en körbärskvist jag med :-)

  Spännande med pr-föreläsning.

  Ha en bra dag!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad lyxigt med körsbärsblom! Här får vi nöja oss med butiksinköpta tulpaner och drömma oss till sydligare breddgrader ;-)

  Sköt om er! Kram U

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!