4 feb. 2009

Husägare

Igår var faktiskt dagen då vi blev med hus, det vill säga zinkhus. Jag tyckte att jag suktat nog länge nu och bestämde mig igår på stan för att nu var det dags. Redan igårkväll njöt vi av det vackra ljuset som det spred här hemma i vår lilla lägenhet. Några nya pärlhyacinter har också letat sig in i mina glasvaser och bidrar med en härlig vårkänsla.

Håll tummarna för J idag, han gör tester inför sommarvikariat!

/Maria

5 kommentarer :

 1. Men det låter ju underbart att ni får vara med varandra så pass mycket ändå :) ja, skolan är ju inte alltid så rolig..just nu läser vi en kurs som i sig är jätte intressant men en liten del av kursen som vi fokuserar på just nu är dötrist :/ Men man får lida igenom det ändå! Annars trivs jag kanon bar, ska ut på praktik redan näst nästa vecka så det blir klockrent. Mm, Thailand var så underbart som alla påstår..rena paradiset :) När kommer ni hem nästa gång då? Mot sommaren? Kramar i massor från snöiga och kalla Piteå :)

  SvaraRadera
 2. Haha skrattade läta när jag läste om huset! det är nod de hus man vågar köpa nu när det ser ut som det gör med husköp i Sverige. Noa noa butiken här i Lund och Malmö har kört 70% det är helt prima.. jag är ju också student så jag har i princip bara råd att handla hos dem när de har rea.. så därför fick jag handla lite extra tyckte jag:P Konstigt att de inte har halva reapriset i Sthlm.. kommer kanske sen! Kram!!

  SvaraRadera
 3. Va härligt, så fint hus å va fint med pärlhyacinterna, ska nog också köpa mej lite :)

  tack snällla du :)

  kram nadja

  SvaraRadera
 4. Hej! jag gillar din blogg!
  Jag har också precis köpt ett zinkhus, kunde inte låta bli längre... :-)

  Kul att du vill va med i min utlottning.

  Kram Britt

  SvaraRadera
 5. hihi, äntligen har du fått (eller skaffat kanske man ska säga) ditt hus. jätte fint: ) varför jag tänkte komma ner till sthlm den hlegen är för attd et är träff med gamla lumpare men jag kan säkert sova hos peppy och så kan vi träffas och fika under hlegen bara om du kommer ha mykt att göra, vad sägs om de? kramen

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!