11 dec. 2008

Tillbaka till verkligheten

Jag möttes av en skäggig och brunbränd J på Arlanda i måndags, det var så skönt att få krama honom igen. Sedan dess har tiden gått så fort. Här hemma har blommorna börjat slå ut och det är verkligen en mysig julstämning.

På tisdagen var vi så sugna på att julpyssla att det både blev att koka och griljera en julskinka och baka pepparkakor. Onsdagen låg vi båda deckade, jag med frossor och migrän och J med jetlag. Annars har vi bara tagit hand om varandra och njutit av att vara tillsammans igen.

Nu borde jag verkligen försöka ta mig tillbaka till verkligheten och ta upp pluggandet igen, har fyra tentor nästa vecka. Jag har bara så svårt att slita mig från älskade J.

/Maria

1 kommentar :

  1. Hej vännen! Vad mysigt att du har fått hem han nu! :) Ni verka ha fått er julstämmning iaf. Och imorgon är det lucia, ska ni ut något eller? Jag har inte riktigt bestämmt mig ännu. Just nu sitter jag på lunchrast på jobbet och bloggar lite. :) Det var synd att vi inte hann träffas något i måndags på flygplatsen, vi landade 21.30 på arlanda. Men vi kanske hinner ses vid jul, kommer att vara hemma 21-25, jobbar annandagen. kram kram nu är det bästa att fortsätta jobba lite.

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!