Lördag

Igår blev det ingen fest för min del, huvudvärk satte stop för det. Istället åkte jag och J till Uppsala och uppvaktade J's kusin som flyttat dit med sin familj. Trevligt!

I morse tog jag sovmorgon medans J åkte på träning. Sen käkade vi lite lunch innan vi bestämde oss för att åka och handla. Vi var även förbi en sväng på Systemet och köpte vin. Det blev en box med vitt vin och en med rött. Det är så enkelt att ha box för då har man alltid något hemma om man får oväntat besök. Eftersom det var så härligt väder bestämde vi oss för att gå på en liten promenad också. Det är verkligen fina grönområden och parker här i närheten av oss vilket gör att det känns mycket trevligare att vara ute och promenera

promenad

Ikväll så ska vi in till staden för att träffa pitebor, Viktor och Karin, för att se RAW. Det är med Björn Gustafsson, Jonas Gardell, Özz Nujen med flera. Tror det kan bli en riktig hit! Nu ska jag ta och lägga upp bilder på köket också, fotade lite i morse. Det är nästan färdigt nu, vi ska bara försöka hitta en ny spis.

/maria