13 sep. 2008

Gasque och mobilkrångel

I går var det gasque som gällde, inte för mig men för OPEN-nollan. Jag stod i köket och skötte serveringen. Det blev riktigt kul när det visade sig att Ha, Hi och S också skulle jobba. Nollorna var riktigt fina! Kul att träffa massa människor jag inte träffat på ett tag.
Idag har jag och J varit ute i Barkarby, vi gick på Outleten, Ikea och jag var på PC city för att lämna in min mobil på reparation. Riktigt dåligt var att jag inte fick någon lånemobil för att dom "inte har sådana" så jag få försöka fixa någon annat eftersom de kommer ta 3-4 veckor innan jag får tillbaka min. Gah!

Imorgon beger jag mig till H-torp för att fira O som fyller år. J går på sitt dygnsskift så han kan inte följa med. På måndag drar vi ut på fältresa med Geologikursen. Vi ska åka Mälaren runt och förhoppningsvis lära oss saker. :)

Underbara H-torp


Nu blir det mys och snart sängen tror jag.

/maria

2 kommentarer :

 1. gabriella olofsson14 september 2008 20:46

  mia, jag saknar dig:) men jag kommer förmodligen att ringa dig under veckan så du får veta hur det är med emma och allt. min blogg funkar inte just nu så jag kan inte skriva än men jag ska komma igång med det. jag har läst annelies nu och hon är riktigt duktig på det där, tror jag måste ta lite lärdom av henne. sen så komme rjga säkert att duka upp någon gång under hösten i storstan men tills dess har vi telefonen. hälsa Johan puss och kram

  SvaraRadera
 2. Gabri!

  Jag saknar dig också! Trist att bloggen krånglar, men jag skriver här så länge då! Jag kommer nog ta och ringa dig i veckan för nu känns det som det var alldeles för länge sen jag hörde din röst!
  PoK /mia

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tiden att lämna en kommentar!